Nieuws

Categorie | evenementen

Connect lanceert Friese Monopoalje

Connect presenteert vanwege haar 10 jarig bestaan een exclusieve Friese Monopoalje. “We hebben hier bewust voor gekozen omdat zowel jongeren als ouderen het spel actief spelen”, zegt Nienke Hoeksma, bestuurslid Connect. “Connect is de noordelijke community om ICT talent, bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar in contact te brengen en te houden. En heeft als doel het aanwezige IT-talent voor het Noorden te behouden. Deze Friese Monopoalje variant staat geheel in teken van ICT-bedrijven die een rol spelen in het ICT landschap. Iedereen die het spel speelt weet straks welke mooie kansen er in het Noorden voor het oprapen liggen.”, aldus Hoeksma. Connect Monopoalje wordt meegegeven aan de bezoekers van het Connect event op 29 maart in het WTC Expo in Leeuwarden. De organisatie verwacht zo’n 1.000 bezoekers.

Zoeken