Nieuws

Categorie | Talentontwikkeling

Yelgo partner van CONNECT

Per 1 oktober 2023 is Yelgo partner van CONNECT. Een samenwerking die gericht is op het aantrekken van jong IT-talent voor de partners en leden die zijn aangesloten bij CONNECT.  Een actieve noordelijke community om ICT talent, bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar in contact te brengen en te houden.

Yelgo helpt partners en leden van CONNECT bij het aantrekken van jong IT-talent

IT-talent behouden voor het noorden

“De samenwerking met Yelgo vult een belangrijke behoefte van CONNECT in. Door de samenwerking kunnen we IT-talent in het noorden nog beter behouden en ontwikkelen. Daarmee wordt de leefbaarheid en de bedrijvigheid in het noorden blijvend gestimuleerd”, zegt Nienke Hoeksma, dagelijks bestuurder van CONNECT.

Groei en ontwikkeling

Gosse Jorrit Kooistra , directeur van Yelgo,  over het partnerschap met CONNECT: “Het partnerschap is gebaseerd op een gedeelde visie: het ontdekken en ontwikkelen van het volledige potentieel van (toekomstige) werknemers. Dit is niet alleen belangrijk voor de werknemers zelf maar ook voor het bedrijfsleven in Noord-Nederland.”

“Bij Yelgo geloven we in de kracht van jonge IT-professionals en in het stimuleren van hun groei en ontwikkeling. Onze missie is om deze veelbelovende talenten te ondersteunen terwijl ze de weg naar succes bewandelen. Door het ontwikkelen van traineeships met onze opleidingspartner Startel voor de leden van CONNECT kunnen we daarin grote stappen zetten.”, aldus Kooistra.

Traineeships

In de komende weken informeert Yelgo de partners en leden van CONNECT over de inhoud van traineeships en de kansen die dat biedt.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gosse Jorrit Kooistra via gossejorrit@yelgo.nl

Zoeken