Nieuws

Categorie | evenementen

NHL Stenden en CONNECT organiseren Student Edition op 4 september

Is jouw bedrijf geïnteresseerd om deel te nemen? Neem dan contact op met:Nienke Hoeksma | info@connect.frl

Op woensdag 4 september 2024 organiseert CONNECT samen met de opleiding HBO-ICT van NHL Stenden Hogeschool de 2e CONNECT Student Edition voor ICT studenten. Studenten van alle leerjaren van de bacheloropleiding HBO-ICT, de Ad IT Service Management en mbo-ICT (Firda) zijn hierbij aanwezig.

De eerstejaars studenten gaan op ontdekkingsreis om het werkveld van hun toekomst te verkennen. De ouderejaars studenten gaan langs bij de diverse stands van aanwezige bedrijven om vragen te stellen over stage- en afstudeermogelijkheden, traineeships of startersfuncties.

Locatie:   NHL Stenden Hogeschool, Rengerslaan 10 in Leeuwarden
Tijdstip:   09:00-13.00 uur

Is jouw bedrijf geïnteresseerd om deel te nemen

Neem dan contact op met:
Nienke Hoeksma | info@connect.frl

Zoeken