Nieuws

Categorie | evenementen

Kennissessie 20 juni: AI Ontrafeld

AI Ontrafeld: Slimme Technologie voor Iedereen

Donderdag 20 juni organiseert Connect.frl de kennissessie:  “AI Ontrafeld: Slimme Technologie voor Iedereen”

Dr. Klaas Dijkstra,  Lector Computer Vision & Data Science bij hogeschool NHL-Stenden neemt ons mee in  ontwikkeling en  boeiende toepassingen van AI.

Ontdek de grensverleggende mogelijkheden van computer vision en artificiële intelligentie (AI) tijdens onze workshop “AI Ontrafeld: Slimme Technologie voor Iedereen”. Verken boeiende toepassingen, van visuele verkeersanalyse tot ziekteopsporing in agricultuur, en begrijp hoe deze baanbrekende technologie ons dagelijks leven transformeert. Leer hoe computer vision wordt toegepast in de medische zorg, duurzaamheid en meer. Stap voor stap ontrafelen we de geheimen achter deze visuele intelligentie, zodat je een dieper inzicht krijgt in de wereld van beeldanalyse met AI en de impact ervan op diverse industrieën. Bereid je voor op een meeslepende reis door de ogen van kunstmatige intelligentie!

Programma: donderdag 20 juni 2024

Locatie: NHL Stenden, Rengerslaan 8-10 Leeuwarden

15:00 uur |

Inloop

15:30 uur |

Start presentatie: werktitel: “Unleashing the Power of AI”
Dr. Klaas Dijkstra,  Lector Computer Vision & Data Science bij hogeschool NHL-Stenden

16:30 uur |

Borrel en bezoek IMAI demo’s

Zoeken