Nieuws

Categorie | Traineeprogramma

CONNECT, Startel en Yelgo introduceren traineeship voor IT-talent Noord-Nederland

In samenwerking met Startel en Yelgo introduceert CONNECT een traineeship met als doel het ontwikkelen en behouden van IT-talent in het noorden. Het traineeship is ontworpen om ambitieuze IT-talenten de kans te bieden deel te nemen aan het meest uitgebreide lesprogramma van Noord-Nederland op gebied van software testing. Het traineeship staat open voor IT-talenten met een MBO-4, HBO of WO diploma in de richting van ICT, Business & IT, of vergelijkbaar met maximaal twee jaar werkervaring. 

Startel

Startel biedt deelnemers een kwalitatief hoogstaand programma met ervaren trainers en geaccrediteerde certificeringen, van IT tot soft skills trainingen.

Yelgo

Yelgo betaalt de volledige opleidingskosten ter waarde van meer dan € 14.000. Daarnaast krijg deelnemers vanaf dag één een dienstverband voor onbepaalde tijd inclusief salaris. Vanaf de vierde maand gaan deelnemers  aan de slag bij opdrachtgevers in Noord-Nederland.

Traineeship

Klik hier voor meer informatie over het traineeship

Zoeken