Nieuws

Categorie | evenementen

Connect event 29 maart 2023

Op woensdag 29 maart 2023 is er weer een Connect event in het Westcord WTC Hotel in Leeuwarden. Een bijzondere editie want we vieren ons tweede lustrum. Het thema is dit jaar dan ook 10 jaar Connect. In de afgelopen 10 edities hebben we een enorme groei doorgemaakt met vele bezoekers, sponsors, leden en vooral een grote variëteit aan activiteiten die hebben plaatsgevonden. Alles gericht om kennis uit te wisselen en vooral elkaar helpen aan mooie kansen. Key Note speakers dit jaar zijn Tim Laning, founder & commercial director van Grendel Games en Eugène Tuijnman CEO van SLTN. En voor de College Tour ontvangen wij Sheila Gemin die werkzaam is als Global de Head Corporate Technology bij ING.  Dat wil je niet missen!

Nieuws

Armand Stekelenburg (IBM): Ieder bedrijf een quantum ambassadeur

Quantumtechnologie. Voor veel mensen een vaag begrip. Je hoort het wel eens langskomen in een artikel, een gesprek of als je The Big Bang Theory binged. Maar wat het is en wat het betekent, blijft een vraagteken. Logisch want de meeste toepassingen van Quantumtechnologie zitten nog in de onderzoeksfase, al zijn er ook nu al &hellip; <a href="https://connect.frl/2024/02/21/armand-stekelenburg/">Continued</a>

Deborah Nas (TU Delft): Op tijd voorbereiden op Quantumtechnologie

Quantum Technologie. Voor veel mensen een vaag begrip. Je hoort het wel eens langskomen in een artikel, een gesprek of als je The Big Bang Theory binged. Maar wat het is en wat het betekent, blijft een vraagteken. Logisch want de meeste toepassingen van Quantumtechnologie zitten nog in de onderzoeksfase, al zijn er ook nu &hellip; <a href="https://connect.frl/2024/02/11/deborah-nas-tu-delft-op-tijd-voorbereiden-op-quantumtechnologie/">Continued</a>

CONNECT 2024 dit jaar in het teken van QUANTUMTECHNOLOGIE

Schrijf je nu in voor Connect 2024! Op woensdag 20 maart 2024 is er weer het jaarlijkse CONNECT event in het Westcord WTC Hotel in Leeuwarden. Dit jaar met het thema: QUANTUMTECHNOLOGIE Programma Het programma is nog niet helemaal ingevuld, maar we kunnen jullie alvast een aantal highlights geven. Deborah Nas, Professor Strategic design for technology-based innovation, TU &hellip; <a href="https://connect.frl/2024/01/25/connect-event-dit-jaar-in-het-teken-van-quantumtechnologie/">Continued</a>

Kom naar de ING kennissessie over Architectuur op 29 februari in Leeuwarden

ING Leeuwarden nodigt je uit om 29 februari a.s. gratis deel te nemen aan de kennissessie &#8220;Architectuur&#8221; Datum:            donderdag 29-02-2024 Tijd:                 15.00 tot 17.30 uur Locatie:           ING Leeuwarden, Tesselschadestraat 3. Melden bij de receptie, dan word je opgehaald. Aanmelden:   &hellip; <a href="https://connect.frl/2024/01/24/ing/">Continued</a>

Yelgo partner van CONNECT

Per 1 oktober 2023 is Yelgo partner van CONNECT. Een samenwerking die gericht is op het aantrekken van jong IT-talent voor de partners en leden die zijn aangesloten bij CONNECT.  Een actieve noordelijke community om ICT talent, bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar in contact te brengen en te houden.

NIEUW: CONNECT Student Edition | 31 augustus | NHL Stenden

Op donderdag 31 augustus organiseert CONNECT samen met NHL Stenden HBO-ICT de allereerste CONNECT Student Edition voor HBO-ICT studenten. Studenten van alle leerjaren van de opleiding HBO-ICT zijn hierbij aanwezig. De eerstejaars studenten gaan op ontdekkingsreis om het werkveld van hun toekomst te verkennen. De ouderejaars studenten gaan langs bij de diverse stands van aanwezige &hellip; <a href="https://connect.frl/2023/06/06/nieuw-connect-student-edition-31-augustus/">Continued</a>

Connect 2023

Woensdag 29 maart 2023 | Westcord WTC Hotel Leeuwarden

Schrijf je in

Sluit je ook aan bij Connect

Connect.frl is de noordelijke community om ICT talent, bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar in contact te brengen en te houden. Concreet is Connect.frl een stichting die als doel heeft het aanwezige IT-talent voor het Noorden te behouden. Daarmee wordt de leefbaarheid en de bedrijvigheid in het Noorden gestimuleerd door het behouden van het IT-talent. De doelgroep omvat dan ook enerzijds het bedrijfsleven, anderzijds ICT-gerelateerde studenten, met als vakgebieden onder meer Bedrijfskunde, ICT, Media, Communicatie Multimedia Design, Machine Learning, Virtual Reality, Augmented Reality en Articial Intelligence.

Zoeken