Nieuws

Categorie | evenementen

Connect event 29 maart 2023

Op woensdag 29 maart 2023 is er weer een Connect event in het Westcord WTC Hotel in Leeuwarden. Een bijzondere editie want we vieren ons tweede lustrum. Het thema is dit jaar dan ook 10 jaar Connect. In de afgelopen 10 edities hebben we een enorme groei doorgemaakt met vele bezoekers, sponsors, leden en vooral een grote variëteit aan activiteiten die hebben plaatsgevonden. Alles gericht om kennis uit te wisselen en vooral elkaar helpen aan mooie kansen. Key Note speakers dit jaar zijn Tim Laning, founder & commercial director van Grendel Games en Eugène Tuijnman CEO van SLTN. En voor de College Tour ontvangen wij Sheila Gemin die werkzaam is als Global de Head Corporate Technology bij ING.  Dat wil je niet missen!

Nieuws

CONNECT, Startel en Yelgo introduceren traineeship voor IT-talent Noord-Nederland

In samenwerking met Startel en Yelgo introduceert CONNECT een traineeship met als doel het ontwikkelen en behouden van IT-talent in het noorden. Het traineeship is ontworpen om ambitieuze IT-talenten de kans te bieden deel te nemen aan het meest uitgebreide lesprogramma van Noord-Nederland op gebied van software testing. Het traineeship staat open voor IT-talenten met &hellip; <a href="https://connect.frl/2024/06/20/traineeship/">Continued</a>

Kennissessie 18 juni: Software Testing

Ontdek de essentiële principes, de nieuwste trends, en de impact van effectieve software testing voor bedrijven in Noord-Nederland. Maak ook kennis met het nieuwe Traineeship Software Testing van Yelgo en Startel.

Kennissessie 20 juni: AI Ontrafeld

AI Ontrafeld: Slimme Technologie voor Iedereen Donderdag 20 juni organiseert Connect.frl de kennissessie:  &#8220;AI Ontrafeld: Slimme Technologie voor Iedereen&#8221; Dr. Klaas Dijkstra,  Lector Computer Vision &amp; Data Science bij hogeschool NHL-Stenden neemt ons mee in  ontwikkeling en  boeiende toepassingen van AI. Ontdek de grensverleggende mogelijkheden van computer vision en artificiële intelligentie (AI) tijdens onze workshop &#8220;AI &hellip; <a href="https://connect.frl/2024/06/11/kennissessie-20-juni-ai-ontrafeld-slimme-technologie-voor-iedereen/">Continued</a>

NHL Stenden en CONNECT organiseren Student Edition op 4 september

Is jouw bedrijf geïnteresseerd om deel te nemen? Neem dan contact op met:Nienke Hoeksma | info@connect.frl

Martin Vos (Eurofiber): Glasvezel cruciaal in veilige quantumtechnologie

Quantumtechnologie. Voor veel mensen een vaag begrip. Je hoort het wel eens langskomen in een artikel, een gesprek of als je The Big Bang Theory binged. Maar wat het is en wat het betekent, blijft een vraagteken. Logisch want de meeste toepassingen van Quantumtechnologie zitten nog in de onderzoeksfase, al zijn er ook nu al &hellip; <a href="https://connect.frl/2024/03/14/martin-vos-eurofiber-glasvezel-cruciaal-in-veilige-quantumtechnologie/">Continued</a>

Jessica Dempsey (ASTRON): Quantum needs to push equality and sustainability

Quantum technology. For many people, it is a vague concept. You sometimes read about it, hear about in a conversation or when you binge The Big Bang Theory. But what it is and what it means remains a question mark. This makes sense, because most applications of quantum technology are still in the research phase, &hellip; <a href="https://connect.frl/2024/03/04/jessica-dempsey/">Continued</a>

Connect 2023

Woensdag 29 maart 2023 | Westcord WTC Hotel Leeuwarden

Schrijf je in

Sluit je ook aan bij Connect

Connect.frl is de noordelijke community om ICT talent, bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar in contact te brengen en te houden. Concreet is Connect.frl een stichting die als doel heeft het aanwezige IT-talent voor het Noorden te behouden. Daarmee wordt de leefbaarheid en de bedrijvigheid in het Noorden gestimuleerd door het behouden van het IT-talent. De doelgroep omvat dan ook enerzijds het bedrijfsleven, anderzijds ICT-gerelateerde studenten, met als vakgebieden onder meer Bedrijfskunde, ICT, Media, Communicatie Multimedia Design, Machine Learning, Virtual Reality, Augmented Reality en Articial Intelligence.

Zoeken